LADEN

PVC VLOEREN

Assortiment

PVC VLOEREN

PVC vloeren worden al zo’n vijfentwintig jaar projectmatig gebruikt. De hoge slijtvastheid, het feit dat pvc vloeren goed bestand tegen vocht en nagenoeg onderhoudsvrij zijn, maakt ze geschikt voor bijna elke situatie.

Image

Sinds een aantal jaren worden pvc vloeren vanwege die zelfde eigenschappen ook steeds meer in woningen toegepast. Sinds dit het geval is, is het aanbod in kleuren, decors en afmetingen enorm toegenomen omdat daar thuis andere eisen aan worden gesteld. Naast de functionaliteit en kwaliteit zijn sfeer en stijl daar net zo belangrijk. Alfavloeren biedt een grote collectie pvc vloeren aan, met kliksysteem, op een kurk- of hdf drager, of geheel verlijmd op een door ons geëgaliseerde ondervloer.

Vergeet ter bescherming van deze mooie vloeren ook de schoon- en droogloopmat niet, wij bieden hierin een ruim assortiment.

Wij adviseren u graag over het onderhouden van de vloer, de randafwerking, de diverse manieren van verwerken en over het gebruik op vloerverwarming. Tevens beschikken wij over een team van ervaren en deskundige vloerenleggers.