LADEN

LAMINAAT VLOEREN

Assortiment

LAMINAAT

Alfavloeren is dealer van grote merken zoals Berry Alloc, Ambiant, Meister, Balterio, Quick Step, Parador, Krono en Hoomline.

Image

Uniek is onze vaste huiscollectie. Wij hebben doorlopend zo’n 55 items op voorraad. Wij kopen deze collectie met pallets tegelijk in. Dit palletvoordeel ziet u terug in onze scherpe vierkante meterprijzen. Vloeren van topkwaliteit, op basis van hdf, vlak, met twee- of vierzijdige v-groef en van traditionele lengte en breedte tot extra breed en extra lang. U komt ze allemaal tegen in onze huiscollectie.

Bijna iedereen is bekend met laminaat, de prijs- kwaliteitverhouding en het gebruiksvriendelijke karakter. U zal bij het zien van onze collectie echter blij verrast zijn door de natuurgetrouwe decors, de voelbare- en vaak synchrone houtstructuren en de natuurlijke, vaak matte uitstraling van de planken van tegenwoordig.

Vergeet ter bescherming van deze mooie vloeren ook de schoon- en droogloopmat niet, wij bieden hierin een ruim assortiment.

Wij adviseren u graag over het onderhouden van de vloer, de randafwerking, de diverse ondervloeren en over het gebruik op vloerverwarming. Tevens beschikken wij over een team van ervaren en deskundige vloerenleggers.